”” Spring til indhold

WoodMee® byggesæt - skabt til kreativitet!

 

"Leg er børns arbejde." Jean Piaget

Børn har en helt naturlige evne til at skabe historier, karakterer, ting og dingenoter og skabe løsninger til udfordringer. Alt sammen ud fra deres fantasi og en sammenkobling af alle de informationer de modtager fra deres omverden. Alt dette bliver ubesværet flette ind i deres leg, hvor problemer får fantasifulde og nye løsninger, som et dragerumskib der kan flyve på brændstof lavet af ost og dermed redde planeten.

Deres evne omkring den umiddelbare fantasi er fantastisk. En utvungen og naturlig måde gennem leg at udvikle færdigheder på.

WoodMee® er et fuldblods konstruktionslegetøj, et byggesæt, et system hvor alt passer sammen. Byggesæt, skrammelkasser og andre åbne redskaber til leg, synes vi hos WoodMee® er det allerbedste vi kan give vores børn. Og jo gerne som f.eks. et klimavenligt trælegetøj.

Lad os lege langsomt.

I vores digitale tidsalder kan det være udfordrende at udforske dit barns kreativitet med en langsommere fysisk oplevelse. Ofte optager skærme en betydelig del af deres tid. Det kan bestemt også være kreativt og udviklende som f.eks. Minecraft, men ofte er det en underholdende og ikke skabende aktivitet, men i stedet en leg hvor løsninger og veje er fastlagte. Så det bliver vigtigt at finde måder at opmuntre til at udforske deres fantasi og udtrykke sig. Det kræver egentlig kun en engageret forældre/voksen, der giver sin tid og opmærksomhed, men et kreativt legetøj kan være en god hjælper. En glimrende måde at gøre dette på er gennem den åbne leg. Åben leg kan involverer alle mulige forskellige aktiviteter som udklædning og rolleleg, udeleg med f.eks vand og sand, tegning med papir og farver, træbyggesæt osv.

Hos WoodMee® synes vi det er fantastisk med de utallige muligheder som åben leg tilbyder for at øge kreativiteten, lære problemløsning og understøtte selvtillid. Det kreative trælegetøj fra WoodMee® synes vi passer perfekt til åben fantasifuld udforskning, hvor alting er muligt og hvor vi skal tænke selv.

Men det er bestemt en udfordring i dag hvor vi alle er vant til en hurtig opfyldelse af vores behov og den digitale belønning i spil og underholdning. Vi tror på den fordybelse en langsommere bygge leg, et kreativt trælegetøj kan tilbyde, har værdi for børn og voksne i dag. Et lille afbræk fra notifikationer, konstant information og præsentation.

Så lad os lege langsomt

Udtryk dig med WoodMee® byggesæt.

 

 

Uendelige muligheder med WoodMee® byggesæt

Hos WoodMee® tror vi på, elsker og har erfaret vigtigheden af ​​kreativitet i et barns udvikling gennem det at skabe noget frit fra fantasien. Derfor har vi designet et kreativt trælegetøj til børn og voksne, som ikke bare er legetøj, men også værktøjer til at inspirere fantasi, selvtillid og understøtte færdigheder. De utallige gange vi har set børn skabe en model, en træfigur, en tegning eller en historie der udtrykker deres tanke, har givet os en klippefast tro på, hvor værdifuldt det er.

Vi er skabt til at udtrykke os.

WoodMee® byggesæt er designet til at være alsidigt, så dit barn kan kombinere elementer  og skabe deres egne unikke verdener, træfigurer og historier. At kombinere trædele og skabe trædyr, slotte, udspille historier, og meget mere åbner døre for at udvikle problemløsningsevner, supportere opbyggelse af selvtillid, nysgerrighed og rumlig bevidsthed gennem det at skabe noget fysisk, skabe en leg, udtrykke følelser eller en ide.

Når børn skaber forskellige træfigurer og modeller, bliver de opfindere og historiefortællere og engagerer deres egen personlighed og kreativitet. De tillader sig selv at være eventyrlystne og så modige, som de ønsker at være. Mulighederne er ubegrænset! De eksperimenterer, tester, bygger nye ideer, viser det stolte frem og er glade for deres egne evner til at skabe.

Kreativitet og Analytisk tænkning

Opbyg selvtillid og færdigheder med WoodMee®

WoodMee® byggesæt består af kirsebærtræ og stålelementer. Disse elementer skaber en næsten magisk oplevelse, når de samles til en modeller og træfigurer.

Disse nøje designet elementer bliver til et kreativt trælegetøj, et værktøj for børn og voksne til at bringe ideer og fantasier ud i livet, fremme selvudfoldelse og derigennem booste selvtillid ved det at skabe noget. 

Det som et byggesæt gør, og WoodMee® er skabt til, er gennem leg at understøtte det at lære det at tænke og være kreativ dvs. løse problemer, sanse og bearbejde information, være opmærksom, indlære, være opmærksom og huske information. Det skaber muligheden for, via kreativ leg, at understøtte det at lære at tænke og gøre nye ideer og fantasier virkelige – gennem det at bygge træfigurer og træskulpturer efter fri fantasi.

Så kan et trælegetøj til børn, understøtte grundlaget for kompetencer, som er afgørende for livslang læring og håndtering af fremtidige udfordringer? Måske lidt højtflyvende og det er jo klart forældreskabet, god læring, tryghed der står først. Hos WoodMee® har vi dog mange gange set i hele verden, fra Brasilien til Kina til USA, fra fattig til rig, hvordan et godt åbent legetøj til børn, kan give et afbræk og en indsigt i egne evner.

Vi tror på at pleje disse færdigheder er værdifuldt for vores børns udvikling, og et godt åbent byggesæt kan spille en understøttende rolle i denne proces.

De nuværende WoodMee® byggesæt, Earth & Fire Guardians, Water & Air Guardians, Desert Bike og Doggo, tilbyder en bred vifte af muligheder for kreativ udfoldelse. Du har friheden til at bygge, hvad end du ønsker, eller lave træfigurer og modeller inspireret af sættene.

Vi skal lære at tænke.

Færdigheder til fremtiden

Kreativ tænkning er en værdifuld gave, og  jo mere den understøttes, jo mere vil den gro. Kreativitet er en fremtidig færdighed, som sammen med analytisk tænkning, robusthed, nysgerrighed, empati, teknologiforståelse med mere, er grundpiller i vores arbejdsliv og virke, dette som en differentiater i vores nye verden med kunstig intelligens, data og automatisering.  

WoodMee® Byggesæt tilbyder en vidunderlig platform for børn til at udforske deres kreative potentiale, alt imens de har det sjovt. Dette miljøvenlige legetøj er ikke kun legetøj; de er værktøjer til fantasi, innovation og endeløs sjov. WoodMee® Byggesæt er miljøvenligt legetøj og kreativt trælegetøj velegnet til børn over 6 år. Den høje kvalitet og holdbarhed gør WoodMee® til en langvarig investering i dit barns udvikling. Dermed også din mulighed for at købe bedre og derigennem forbruge mindre. Vi håber WoodMee®, kan være en både en betænksom gave og et design objekt der kan blive hos dig gennem generationer. 

Du kan se WoodMee´s kreative og miljøvenlige trælegetøj på vores  Webshop   

XO
WoodMee®