”” Spring til indhold

Unikt og personligt design

WoodMee® omfavner den skandinaviske designtradition, hvor naturen, minimalisme og funktion kombineres til et samlet æstetiske udtryk. Med sit modulærer design inviterer WoodMee® til at skabe skulpturer og kreative træfigurer frit efter din fantasi, og tilbyder en unik tilpasselig boligdekoration i træ.  

Ved at kombinere træelementer designet i kirsebærtræ kan du skabe unikke træfigurer, skulpturer og personlige designobjekter i uendelige variationer, der er ideelle til at pifte dit hjem op med en vidunderlig og humoristisk boligindretning i træ.

Hvis du er nysgerrig efter et personligt og klimavenligt boligtilbehør i træ til at dekorere dit hjem så kig på WoodMee®, et dansk-designet innovativt koncept, der kombinerer håndlavet trælegetøj og dekorativt design.

WoodMee® - Unikt og personligt design

WoodMee® skiller sig ud som et  miljøbevidst, kreativ og tilpasselig indretning med en beroligende taktil oplevelse oveni:

Miljøbevidst valg
WoodMee® har valgt naturlige materialer til vores håndlavet trælegetøj. Træ og stål. Begge materialers høje kvalitet sikrer langtidsholdbare produkter og reducerer på den vis det miljømæssige aftryk, samt uønsket kemi som ved f.eks. produkter af plastik. Ved at vælge WoodMee® investere du i et tidløst produkt, der er bygget til at holde og kan bruges mere. Et produkt til generationer.

Slip kreativiteten løs
WoodMee® produkter går ud over den traditionel indretning. De tilskynder til kreativ tænkning hos både børn og voksne. Når du arbejder med WoodMee® træelementer, får du friheden til at skabe uden et forudbestemt mål eller løsning. En ellers statisk dekoration bliver et nysgerrigt kreativt incitament til at  lave træfigurer, dyr og skulpturer, der afspejler din fantasi.

Beroligende taktil oplevelse
Den taktile oplevelse af at bygge med træ har en beroligende effekt på vores hjerner. Det giver en alternativ pause fra hverdagens travlhed eller et pusterum fra den konstante skærm eksponering i nutidens digitale verden. At inkorporere WoodMee®-elementer i din boligindretning kan skabe rum, der tilskynder til afslapning og opmærksomhed. Med WoodMee® kommer der et lille stykke natur indenfor, der forbinder os tilbage til den virkelige verden.

Indret med WoodMee®

Indret med WoodMee®

Med WoodMee®-produkter kan du skabe en unik boligdekoration med humor, kreativitet og personlighed. Med det ikoniske og distinkte design, giver WoodMee® et smukt og underfundigt udtryk for lige præcis din kreativitet og personlighed.

Træfigurer og skulpturer
WoodMee® tilbyder en bred vifte af træfigurer og skulpturer, der kan tilføje karakter til dine rum. Disse kan placeres på hylder eller sofaborde, og tjener som samtalestarter eller bare se godt ud. Men husk du kan bygge lige hvad du vil. Dine gæster og venner kan bygge med og efterlade deres personlighed og design i dit hjem.

Personlige design
Med WoodMee® har du friheden til at skabe personlige designobjekter. Du kan skræddersy et design til at matche din eksisterende indretning eller tjene som fokuspunkter i et rum. Hvilken skulptur passer præcis ved siden af din vase eller blomst? Eller ved siden af fotorammen af onkel Ove? Eksperimenter med forskellige former og størrelser for at finde det perfekte udtryk.

Dine historier med træfigurer
WoodMee® giver også mulighed for at bygge træmodeller, der kan fortælle en historie i dit hjem. Modeller der kan være en kilde til inspiration, fantasi og skabe fortællinger. Måske kan Desert Bike køre dig til eksotiske landskaber, Doggo kan minde dig om din gåtur ved vandet med hunden og WoodMee® Plane kan minde dig om et eventyr, du har været ude på, drømmer om eller planlægger at gøre.

WoodMee® velvære

WoodMee® velvære

Ud over at supplere dit hjems æstetik kan WoodMee® påvirke dit velvære positivt. Hjælpe dig med at slappe af og virke beroligende

Slap helt af
Den taktile oplevelse af at røre ved træ har faktisk en beroligende effekt på hjernen. Modsat andre materialer som sten, plastik og jern. Og det at bygge noget frit fra din fantasi, er i sig selv noget der give fordybelse og fokus. Det kan tjene som en afstressende aktivitet og give øjeblikke af ro i en travl hverdag.

En pause
I en verden fyldt med digitale distraktioner tilbyder WoodMee® en pause fra skærmtid. Skærmtid har sin plads og kan give en masse gode oplevelser – men der er meget af den og ofte som passiv underholdning. At engagere sig med træelementer, at bygge noget frit fra din fantasi giver dig mulighed for at tage stikket ud, fjerne den digitale informations tsunami og genoprette forbindelsen til den naturlige verden. Det giver et fokus på selve dig og forbinder tanker med en fysisk gøren.

Forvandl dit hjem til et oase af kreativitet, bæredygtighed og humoristisk skønhed med WoodMee®. Udforsk vores produkterne, slip din fantasi løs, og skab indretning, der afspejler din unikke stil og vær med til at påvirke vores planet positivt. Og hej ... alt sammen mens du har det sjovt med at bygge.

WoodMee®

XO 
WoodMee®