”” Spring til indhold
Lær med WoodMee®

Børn er født med evnen til at lære. og der er meget, der kan supportere børn i deres naturlige evne til at lærer gennem leg.

 

Hos WoodMee® synes vi at godt konstruktions træ legetøj, eller en god skrammelkasse, er noget af det allerbedste at stille til rådighed for børn, da det bibringer myriader af gode ting som:

 

Kreativitet og evnen til at eksperimentere.

 

Når børn skaber forskellige træ figurer og modeller bliver de opfindere, historiefortællere og sætter deres kreativitet, fantasi og egen person i spil.

Når de engagerer sig med et konstruktionslegetøj, kan børn vælge at være så eventyrlystne og modige som de har lyst til, tillade dem selv at eksperimentere, teste og bygge nye ideer.

 

Evnen til at løse problemer og tænke

 

Konstruktions legetøj fremmer en divergerende tænkning og evnen til at løse problemer. Fordi WoodMee® ikke har et enkelt stående formål eller krav til et bestemt resultat, giver det mulighed for at skabe mange forskellige løsninger til problemstillinger.

 

Selvtillid og Koncentration

 

Når børn, og voksne for den sags skyld, har skabt og bygget en træ figur eller f.eks. en tegning giver det en følelse af de har præsteret noget, udtrykt sig frit ud fra dem som personer.

Det bygger selvtillid og troen på eget værd. Fordybelse i en aktivitet f.eks. i at bygge modeller, opbygger evnen til at koncentrere sig og fokusere.

 

Beroligende og Nærvær

 

At bygge med WoodMee® kan have en beroligende og afslappende effekt, som kan være nyttig for børn – og voksne. Vi tror på at, det at lege og bygge med WoodMee® kan give en følelse af orden til en stres fyldt og kaotisk dag. Her spiller den taktile fornemmelse af træet ind, da det at berøre træ virker beroligende på hjernen.

mor og datter bygger træ figurer med WoodMee® og giver high five